fredag 29 april 2011

Lax dax

Jag och Björn fiskade idag, var helt otroligt fint väder - bommade en RIIIIktigt stor lax på förmiddagen som drog 110 fot i hugget med hård broms, som rätade ut en OWNER krok i storlek 6??? gjorde två hopp ett 60-tal meter bort så var den tappad. Riktigt bittra fortsatta vi dagen - med våra nya Lax ritualer. Inte  förrens sent framåt 17-18 började det hugga, fick dessa 2 fina godkända laxar, samt en tappad på riggen. De var 75+cm och 61cm. Dagens bete var Bomber excalibur "vicks blå" i ytan, samt en sténsson löjskalle med 40g bly!

Björn med sin första väner lax ingen dålig start! 75+cm

60 & 75+

onsdag 27 april 2011

1 gk 1 för litten

idag : 26:e  fiskade nån timme på eftermiddagen, 1 godkännd och 1 för liten inga bilder :(

måndag 25 april 2011


En liten film snutt på drillningen av en lax på 72cm :) Denna hade fena och återsattes genast.

fiska

Fisk röken i fullt blås på balkongen så grannarna vaknar till liv.


Vi fiska den 21:e fick 3st vild laxar mellan 5-6kg, en godkänd på 60cm ett bomm hugg och en slips. Var trögt hela dagen, sen  mot slutet bytte vi några beten och hitta en fläck med varmare vatten så där hände allt nästan samtidigt kul med lite panik, betet som funka bäst var en bomber i färgen sténsson med 40g bly.  Bilder kommer senare!

onsdag 20 april 2011

lax

Lax lite drygt 75cm


Tamp jävlen! granterat nån förtjöning till ett nät :@ eller liknanade


Fick denna på en 3" tomic 244 på 10 meters djup och ett 5 tal ikke godkända - fick även en tamp jävel som satt sig på yttersta planerboard spöt som i endan var fäst vid nån järn käpp. Trodde jag hade fått på nån monster gädda eller nåt annat dret tog fan 30 minuter o få in skiten, blev så jävla grinig så jag skulle dra hem men kunde inte motstå att testa ett annat ställe på vägen hem och där högg det ganska bra :)

måndag 18 april 2011

Lax fiske i stiltje

Lax 75cm

Dagens bete


Blev även detta året en sen prämier, fler talet ramper som varit is fria ett bra tag nu! Kom även sent ut på sjön kl 14 fiskade till kl 17 var bara en liten "test" tur. Fick en fin Lax som tog 8 meter ner, riktigt fin fight. Otroligt fin efter middag solen stekte på och inte ett krus på sjön, sämmre kan man ha det.

måndag 4 april 2011

Jag Dan o Kim gjorde ett besök i stugan blev några små abborar men det var allt. Men det gjorde inget för var riktigt gött med grillning m.m. i det varma men dimmiga vädret!


Dan drar stor abbore i sjön vid stugan!

Fortfarande riktigt fin is på sjön!

Vårtecken i Karlstad!